بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

تخلیه ۳۸ روستای استان کرمان به دلیل سیلاب

استاندار کرمان گفت: در استان کرمان ۲۰ شهرستان درگیر سیل بود، ۵۴۸ راه روستایی و عشایری تخریب شد، ۳۸ روستا تخلیه و ۱۸۰ روستا در معرض تهدید سیل قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 31
کد خبر: ۱۴۵۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر  محمدمهدی فداکار استاندار کرمان در جلسه مدیریت بحران شهرستان رفسنجان که عصر امروز با حضور احمد وحیدی وزیر کشور، سردار نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستان در فرمانداری رفسنجان برگزار شد اظهار داشت: سیل بیشترین گرفتاری را در شهر رفسنجان به‌وجود آورد، حجم کار بسیار بالا بود البته زیدآباد سیرجان شبیه رفسنجان بود و دهج شهربابک نیز وضعیت خوبی نداشت.

وی با اشاره به اینکه در رفسنجان بیش از 300 هزار نفر جمعیت وجود دارد و 80 هزار هکتار سطح باغات پسته این شهرستان است، افزود: میانگین بارندگی رفسنجان در سال 80 میلیمتر است که در این چهار روز این مقدار بارندگی با شدت بسیار بالا اتفاق افتاده است.

استاندار کرمان با بیان اینکه باغات پسته درآمد ارزی بالایی برای کشور دارند، گفت: 50 درصد میانگین سالانه پسته برای رفسنجان است که با وجود سرمازدگی و سیل امسال حداکثر 10 درصد این مقدار وجود دارد.

وی با اشاره به خسارات سیل در استان کرمان بیان کرد: در استان کرمان 20 شهرستان درگیر سیل بود، 548 راه روستایی و عشایری تخریب شد، 38 روستا تخلیه و 180 روستا در معرض تهدید سیل قرار دارند.

فداکار با بیان اینکه بیش از 6 هزار نفر در سیل گرفتار شدند، افزود: فوت شدگان در سیل سه نفر هستند که دو نفر در مسیر رفسنجان_انار و یک نفر در سه کنج بوده است.

وی با بیان اینکه تا روز گذشته 2 هزار خانه در استان آسیب دیده است، گفت: با لطف الهی تلفات زیادی نداشتیم، همه بخش‌ها و دستگاه‌ها کمک کردند و خواهش می‌کنیم که در این روزها بیشتر کمک کنند تا هر چه سریع‌تر از بحران عبور کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار